KICKSTART DIN SALGSKARRIERE I MEDIEBRANCHEN

Ansøg nu

TRAINEE PROGRAM

Out Of Home Media giver de rette kandidater en unik mulighed for at blive en del af vores succesfulde salgsteam som trainee.

Efter et intenst 6-måneders forløb (lønnet praktik) giver det efterfølgende mulighed for en fastansættelse.

Under det veldokumenterede forløb vil man blive en integreret del af vores kontraktsalgsdivision, hvor man bliver grundigt oplært i salgets facetter, salgsteknikker, DISC-analyse, medieforståelse og medierådgivning.

Programmet er både teoretisk, men i høj grad praktisk med skarp fokus på mediesalg. Alt fra market research, booking af kundemøder og afholdelse af disse, kunde pitch, udarbejdelse af kampagnepræsentationer, opfølgning af tilbud, vedligeholdelse af kunderelationer mm. Som trainee får man muligheden for at opbygge sin egen kundeportefølje bestående af lokale- og regionale annoncører.

Vi har med stor succes haft flere trainees igennem programmet, som i dag forsat er hos Out of Home Media.

HVEM ER VI?

Vi er Danmarks største udbyder af busreklamer samt landets anden største outdoor udbyder. Vi er 81 ansatte med kontor i København samt Aarhus og har eksklusive koncessionsaftaler med b.la. Arriva Danmark og Dansk Supermarked.

HVEM ER DU?

Du sidder måske i dag som sælger eller er i gang med en uddannelse, men drømmer om en seriøs salgskarriere indenfor mediebranchen. Du brænder for salg, marketing og kommunikation, er naturlig nysgerrig og energisk. Du er ambitiøs, resultatorienteret, konkurrencemindet og har en udpræget vindermentalitet, men forstår, at vejen til succes kræver en hård indsats. Du ønsker at være en del af et hurtigt voksende medieselskab med højt til loftet og derfor udviser en høj grad af selvstændighed.

Kørekort er et krav, da møder i hele Danmark kan forventes.

Vil du kickstarte din salgskarriere i mediebranchen? Send os en mail med motiveret ansøgning samt CV.