Team Manager Out of Home Media

Ambitiøs og energisk salgstrainee søges

Vores trainee program er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil have en spændende karriere inden for salg. I det daglige bliver du en del af vores succesful­de salgsteam, hvor du får mulighed for at arbejde tæt sammen med og lære af nogle af de bedste inden for faget.

Vi investerer meget i en stærk uddannelse af vores trainees. Derfor kan du se frem til at blive grundigt oplært i bl.a. salgets facetter, salgsteknik­ker, DISC-analyse samt medieforståelse og medierådgivning.

Programmet er både teoretisk men i særdeleshed også praktisk med et skarpt fokus på mediesalg. Du lærer derfor også om discipliner såsom markedsundersøgelse, booking og afholdelse af kundemøder, kundepitches, udarbejdelse af kampagnepræsentationer, opfølgning på tilbud, opbygning og vedligehol­delse af gode kunderelationer og meget mere.

Som trainee får du også gode rammer for at opbygge din egen kundeportefølje bestående af lokale og regionale annoncører.

Vi har gennem tiden haft mange trainees igennem programmet, hvoraf flere i dag forsat er hos Out of Home Media. Det betyder meget for os, da det bekræfter os i, at vi med programmet formår at skabe et miljø, hvor du som sælger og person trives og får mulighed for at vokse.

Stort drive og vindermentalitet

Der kan være forskellige veje ind til optagelse i trainee programmet. Du arbejder måske som sælger i dag, eller er i gang med en relevant uddannelse. Det vigtigste er, at du er klar til gribe muligheden for at få en spændende salgskarriere inden for mediebranchen.

Du brænder for salg og medier. Du er nysgerrig af natur og synes, at det er spændende at sætte dig ind i kundernes forretning og behov. Så du kan finde den helt rigtig løsning for den enkelte kunde.

Da du bliver en del af et hurtigt voksende medieselskab, hvor du vil få meget ansvar, er det også vigtigt, at du trives med at arbejde selvstændigt. Her er det afgørende, at du formår at eksekvere på både ideer og opgaver. Af samme grund forestiller vi os, at du er ambitiøs og resultatorienteret med en udpræget vindermentalitet. Og du ved, at vejen til de gode resultater kræver en dedikeret indsats – og så skal vi nok give dig de bedste rammer for at lykkes!

Jeg startede hos Out of Home Media som trainee, hvor jeg lærte en masse basisviden omkring, hvordan Outdoor branchen fungerer. Det inkluderede både intern træning, men også diverse kurser, hvor jeg kunne få læring omkring salg, salgsteknikker, mødebookinger etc. Efter mit traineeforløb blev jeg salgskonsulent i vores kontraktsalgsafdeling med hovedfokus på Vestsjællands området, og i dag sidder jeg som kontaktchef i vores national afdeling. Out of Home Media har højt til loftet og er en flad organisation, og folk har altid tid til at lære fra sig.”

 

Philip
Tidligere trainee og nuværende kontaktchef i Out of Home Media

Er du interesseret?

Er du klar til at kickstarte din salgskarriere i mediebranchen? Vil du udvikle dig i et professionelt trainee program i en ung medievirksomhed i vækst? Og er du typen, der har et højt energiniveau og målrettet går efter at skabe synlige resultater? Så er det måske lige netop dig, vi leder efter til vores 6-måneders trainee program med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i både Aarhus og København. Vi kalder til samtaler løbende, så send ansøgning og CV allerede i dag for at komme i betragtning til stillingen. Tiltrædelsen er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte:

København: Sales Ma­nager, Sahib Singh på mail: sahib@oohm.dk eller tlf.: 31 41 31 38
Aarhus: Sales Director, Jesper Barsøe på mail: jb@oohm.dk eller tlf. 31 41 31 39

København: Ragnagade 7, 2. sal TV, 2100 København Ø
Aarhus: Viborgvej 159A, 8210 Aarhus

Stillingen er fuldtid, varer i 6 måneder og er et lønnet praktikophold.
Kørekort er et krav, da møder i henholdvis Jylland og på Sjælland kan forventes.