Stærk salgsprofil med lederambitioner – til spændende lederrolle i mediebranchen

Er du en skarp sælger med lederambitioner, der er klar til at tage næste skridt i din karriere? Motiveres du af at skabe resultater – både for dig selv og dit team? Og er du ivrig efter at udvikle dig fagligt og personligt i en ambitiøs medievirksomhed i vækst?

Så er det måske lige akkurat dig, vi søger, til stillingen som Team Manager hos Out of Home Media – en af landets største aktører inden for salg af outdoor medier. Du bliver en del af en fed kultur, i en branche, der aldrig står stille, og hvor vi hver dag skaber resultater sammen med en masse spændende kunder, lige fra store internationale brands som Coca-Cola, L’oréal og Netflix til den lille lokale erhvervsdrivende.

Vi søger lige nu to Team Managers til henholdsvis Aarhus og København, der kan indgå i ledergruppen og tage ledelsesmæssigt ansvar for ét af vores stærke salgsteams.

Busreklame
Busreklame

Om jobbet: Spillende træner

I rollen som vores nye Team Manager bliver du spillende træner for et team på mellem 4 og 8 sælgere. Det betyder, at du får ansvaret for at rekruttere, udvikle, fastholde og motivere medarbejderne samtidig med, at du sikrer, at I når salgsmålene. Du er også selv involveret i kunderne, hvor du håndterer og udvikler din egen kundeportfølje.

Konkrete ansvarsområder og opgaver:

 • Rekruttering af medarbejdere
 • Onboarding og oplæring
 • Udvikling og coaching
 • Forhandling af løn- og bonusaftaler
 • Deltagelse i dine medarbejderes kundemøder
 • Budgetplanlægning
 • New Business og udvikling af egen kundeportefølje.

Optimale rammer for udvikling i en stærk salgskultur

Du bliver en del af ledergruppen i Out of Home Media, hvor du deltager i ugentlige ledermøder, sparrer med de andre ledere og planlægger fremtidige indsatser. Du vil referere til salgschefen og får derudover både en intern og en ekstern coach, som du kan sparre med.

Generelt kan du se frem til at få en vigtig rolle i et velkonsolideret lederteam og en organisation med en stærk salgskultur, hvor der bliver investeret i at skabe de bedste rammer for, at du kan udvikle dig og skabe resultater – sammen med dit team.

”Noget af det mest spændende i stillingen som Team Manager er at kunne være med til at udvikle medarbejdernes kompetencer og mærke, at de virkelig rykker sig. Og så er det fedt at være en del af en organisation, hvor der er højt til loftet, gode karrieremuligheder, et ungdommeligt miljø, og hvor vi bakker hinanden op og gør meget for at fejre succeserne”

 

Sahib, nuværende Salgschef og tidligere Team Manager
Out of Home Media

Om dig: Salgserfaring og talent for ledelse

Stillingen er en oplagt mulighed for dig, der allerede er en skarp sælger, og som har lederambitioner og en personlighed, der motiverer folk til at følge dig.

Konkret har du minimum 2-3 års erfaring med salg. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende for os, men du kunne eksempelvis være uddannet markedsføringsøkonom, finansøkonom, handelsøkonom – eller have opbygget rigtig god praktisk erfaring med salg.

Som person er du resultatorienteret, handlekraftig og god til at træffe beslutninger. I din rolle som leder, er det også afgørende, at du bliver motiveret af at udvikle andre og hjælpe dem med at skabe endnu bedre resultater. Vi går højt op i at nå vores mål og fejre vores succeser. Det er derfor vigtigt, at du har et højt drive, og at du ligesom os er en udadvendt og social type, der får energi af at møde nye mennesker og få nye oplevelser.

Det praktiske

Vi søger pt. to Team Managers – en til vores kontor i København og en til vores kontor i Aarhus.

Arbejdssted i København: Ragnagade 7, 1. sal TV, 2100 København Ø.
Arbejdssted i Aarhus: Vesterløkken 4.1, 8230 Aarhus

Kørekort er et krav, da møder i henholdsvis Jylland og på Sjælland kan forventes.

Busreklame

Er du interesseret?

Send dit CV og en ansøgning senest den 8. oktober 2022 til:

København: Sales Manager, Sahib Singh på mail: sahib@outofhomemedia.dk
Aarhus: Sales Director, Jesper Barsøe på mail: jb@outofhomemedia.dk

Vi kalder til samtaler løbende og ansætter så snart, vi har fundet de rigtige kandidater.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte:
København: Sahib Singh på mail: sahib@outofhomemedia.dk eller tlf.: 31 41 31 38
Aarhus: Jesper Barsøe på mail: jb@outofhomemedia.dk eller tlf.: 31 41 31 39

Out of Home Media som arbejdsplads
I Out of Home Media er vi +80 medarbejdere fordelt på vores to kontorer i Aarhus og København, der arbejder med salg af outdoor medier til en lang række spændende kunder og brands. Hos os bliver du en del af en stærk arbejdsfamilie og et unikt fællesskab, hvor vi motiverer hinanden og skaber resultater sammen – alt imens vi har det sjovt. Vi er åbne, dedikerede og målrettede. Vi motiveres af at gøre en forskel, og vi trives med frihed under ansvar. Derfor vil du også opleve, at der er højt til loftet og plads til at tænke nyt inden for dit område. Det får du blandt andet, når du bliver en del af Out of Home Media:

 • Professionel træning og udvikling
 • Ledere, der understøtter din udvikling
 • Et job med frihed under ansvar
 • Et stærkt socialt fællesskab i en unik kultur
 • Faglige og sociale arrangementer
 • +80 ambitiøse, dygtige, åbne, søde, sjove og festlige kollegaer.

Vi glæder os til at høre fra dig!