Salgskonsulent Out of Home Media

Account Manager til spændende medievirksomhed i vækst

Det går stærkt i Out of Home Media, og vi leder derfor efter nye Account Managers til vores stærke salgsteam. Du får ansvar, frihed, professionel træning og uddannelse – og mulighed for at arbejde med en masse spændende kunder og fede brands.

Lyder det som noget for dig? Så vil vi mægtig gerne høre fra dig!

Om jobbet

Du bliver en del af en stærk salgskultur, hvor størstedelen af dine kollegaer i Out of Home Media arbejder med netop salg. Som Account Manager får du din egen kundeportefølje, der både består af eksisterende kunder, som du håndterer og udvikler på, og nye kunder, som du løbende henter ind. Vores kunder tæller alt fra store brands, som Coca-Cola og Netflix, til den lokale ejendomsmægler, der ser muligheder i den store synlighed, som de kan få via outdoor medier.

Vi er så privilegerede at have nogle virkelig stærke produkter på hylden i form af outdoor medier på busser, Eurosize Plus plakat­pladser og digitale skærme, hvilket giver dig rigtig god mulighed for at sammensætte en attraktiv løsning til kunderne.

Konkrete opgaver

  • Salg af outdoor medier og kampagner til lokale og regionale kunder og annoncører
  • Planlægge, afholde og følge op på salgsmøder på ugentlig basis
  • Budgettering, hvor du er ansvarlig for at overholde dit eget budget
  • Ringe ud til potentielle nye kunder og booke møder ind
  • Newbizz og more bizz

”Det er helt unikt, at du har så meget frihed. Hvis det går godt, og du skaber resultater, så styrer du det meget selv. Selvfølgelig med meget hjælp og støtte. Du får værktøjer, de tror på dig, og du kan altid gå til cheferne”

 

Account Manager
Out of Home Media

Salgstræning, sparring og god energi

Når du starter som Account Manager, får du salgstræning og bliver klædt på med de bedste salgsværktøjer. Du bliver en del af et ungt og ambitiøst miljø fyldt med god energi, hvor vi hjælper og motiverer hinanden og prioriterer at have det sjovt imens. Du får også en oplagt mulighed for at skabe et stærkt netværk, da du via dit job kommer i dialog med virksomhedsejere, marketingchefer og interessante folk i mediebranchen.

Om dig

Vi forestiller os, at du kommer med 2-3 års erfaring med salg, og at du har en interesse for medier. Det vigtigste for os er, at du passer ind i kulturen, og arbejder med samme drive, engagement og målrettethed som resten af teamet. Da det sociale og sammenholdet vægter højt hos os, er det også en kæmpe fordel, hvis du kan lide at have det sjovt, møde nye mennesker og få nye oplevelser.

Det praktiske

Vi søger lige nu Account Managers til vores kontorer i både Aarhus og København.

Arbejdssted i København: Ragnagade 7, 2. sal TV, 2100 København Ø.
Arbejdssted i Aarhus: Viborgvej 159A, 8210 Aarhus V

Kørekort er et krav, da møder i henholdsvis Jylland og på Sjælland kan forventes.

Er du interesseret?

Send dit CV og en ansøgning til:

København:
Sales Manager, Sahib Singh
sahib@outofhomemedia.dk

Aarhus:
Team Manager, Mads Bech
mba@outofhomemedia.dk

Vi kalder til samtaler løbende og ansætter så snart, vi har fundet de rigtige kandidater. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Sahib Singh på tlf. 31 41 31 38
Mads Bech på tlf. 31 41 31 66

Vi glæder os til at høre fra dig!