Boozt busreklame

En karriere i vores salgsafdeling

Salg er kernen i vores forretning og det, som størstedelen af medarbejderne i Out of Home Media arbejder med. Når du arbejder i salg, har du ansvar for din egen portefølje af kunder. Opgaverne varierer alt afhængig af, hvilken stilling du har, men typiske opgaver vil være at planlægge, afholde og følge op på salgsmøder, ligesom du vil arbejde med kontraktforhandling og budgettering.

Stærke produkter og spændende kunder
Vi er så privilegerede at have nogle virkelig stærke produkter på hylden i form af outdoor medier på busser, EurosizePlus plakat­pladser og digitale skærme, hvilket giver dig rigtig god mulighed for at sammensætte en attraktiv løsning til kunderne.

Vores kunder tæller alt fra store brands, som Coca-Cola og Netflix, til den lokale ejendomsmægler, der ser muligheder i den store synlighed, som de kan få via outdoor medier.

”Det er helt unikt, at du har så meget frihed. Hvis det går godt, og du skaber resultater, så styrer du det meget selv. Selvfølgelig med meget hjælp. Du får værktøjer, de tror på dig, og du kan nemt gå til cheferne.”

 

Account Manager
Out of Home Media

Vi er drevet af at skabe synlige resultater

I salg motiveres vi af at gøre en forskel. Vi vil skabe resultater, der kan mærkes og måles. Det er dét, der motiverer os til at yde vores bedste hver dag. Derfor følger vi også løbende op på de resultater, som vi samlet og individuelt skaber.

Det får du, når du arbejder i salg
Når du starter i en af vores salgsafdelinger, får du salgstræning og bliver klædt på med de bedste salgsværktøjer. Du bliver en del af et ungt og ambitiøst miljø fyldt med god energi, hvor vi hjælper og motiverer hinanden og prioriterer at have det sjovt. Du får også en oplagt mulighed for at skabe et stærkt netværk, da du via dit job kommer i dialog med virksomhedsejere, marketingchefer og interessante folk i mediebranchen.

Er du interesseret?

Er du interesseret i et job i vores salgsafdeling? Og har du drivet og evnen til at skabe resultater? Se vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning til Sales Ma­nager, Sahib Singh på mail: sahib@oohm.dk

Typiske stillinger i vores salgsafdeling er:

  • Trainee
  • Salgskonsulent
  • Team manager
  • Account manager
  • Kontaktchef
  • Salgschef
  • Salgsdirektør