Matas busreklame

Matas

Sommeren ramte i den grad danskerne i juni 2023, hvilket betød, at timingen var helt perfekt for Matas med deres ”Uanset hvor turen går hen, så husk solcremen”-kampagne.

Når du bevæger dig gennem byen, solen står højt, og næsen begynder at prikke af varme, ledes tankerne nemlig hurtigt over på behovet for solbeskyttelse. Med Matas’ kampagne, hvor de opnår høj dækning og gentagende eksponering med vores fuldfolierede busbagsider, mindes forbrugeren om Matas’ stribede solcremer på det helt rigtige tidspunkt.

På trods af at de fleste danskere nok egentlig godt er klar over, at de kan finde solbeskyttelse

i Matas, er det virkelig godt set af Matas og OMD med deres påmindende budskab. For i et stort marked af solbeskyttelse har Matas stadig brug for at holde sig top-of-mind hos deres store målgruppe. En målgruppe, som faktisk er så stor, at produkterne fra den velkendte ’stribe-serie’ benyttes af en tredjedel af befolkningen hver dag. Samtidigt var Matas.dk den mest benyttede danske webshop i 2022.

Det tårnhøje, kvalificerede brand- og produktkendskab kombineret med en stærk distribution via både webshop og netværk af butikker er yderligere faktorer, som gør en busreklame-kampagne til et perfekt match for Matas. Det understreges i vores optik også i kampagnens veleksekverede kreativ, hvor less is more; vi har ikke brug for at aflevere andet budskab hos modtageren, end at solen skinner, at vi skal huske solcreme og at Matas’ Striber eksisterer.

Når man som Matas allerede har gjort sit forarbejde godt på både brand- og produktniveau – så kan de bruge deres store outdoor-formater på busserne til det, de er bedst til: Høj dækning og høj impact.

Kampagnen blev kåret som Månedens Kampagne hos Out of Home Media i juni 2023.

Kilder: Matas.dk, Dansk Industri: Danskernes årlige e-commerce tracker, 2022

Annoncør
https://www.matas.dk/ 

Medier
Fuldfolierede bagsider

Periode
Uge 23 – 26 2023

Geografi
København, Aarhus, Aalborg og Odense

Bureau
OMD

Busreklame Matas - Out of Home Media
Matas striber - Reklame på bus