Privatlivs- og cookiepolitik

Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://outofhomemedia.dk.

Dataansvarlig

Vi er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi behandler om vores kunder og samarbejdspartnere.  Som dataansvarlig jf. GDPR, så har vi følgende behandlingsaktiviteter.

 

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kontaktformularer

Ved brug af vores kontaktformular opsamles personlige data i form af navn, e-mail, virksomhed og telefonnummer. Den indsendte information benyttes udelukkende til at kontakte dig på din opfordring.

Vores hjemmel til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f. Vi sletter vores kommunikation med dig når det står klart om du ønsker vores ydelser eller ej.

Oplysninger tilsendt gennem vores kontaktformular gemmes i maksimum 3 måneder til brug ved kundeservice.

Kunder

Vi har behov for at kommunikere med vores kunder, så vi sikrer os, at ydelsen leveres korrekt. Herigennem kan vi behandle oplysninger om navn, adresse, ydelser, særlige aftaler, betalingsinformationer og lignende. 

Hjemlen til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b.

Når ydelsen er leveret og eventuelle udestående er afsluttede, så vil vi umiddelbart herefter slette personoplysningerne.

Nyhedsbrev

Vi har et nyhedsbrev, som det er frivilligt at tilmelde sig – og du kan altid framelde dig dette igen. 

Formålet med nyhedsbrevet er at sende de tilmeldte mails med ny information fra virksomheden, nyheder, indsigter, ydelser mv. Vi vil kun sende dig mails, hvis du har givet dit aktive samtykke til dette.

Vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger i forbindelse med nyhedsbrevet vil være databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra a.

Vi vil behandle dine personoplysninger, så længe at du stadig er tilmeldt nyhedsbrevet. Ved afmeldelse af nyhedsbrevet, så stopper vi også med at sende dette til dig. Har vi ikke sendt dig et nyhedsbrev i 1 år, så bortfalder dit samtykke som følge af vores passivitet.

Ved framelding af nyhedsbrevet, så gemmer vi dit nu tidligere samtykke indtil 2 år efter, at det senest er anvendt pga. forældelseskrav jf. Forbrugerombudsmandens spamvejledning afsnit 11.3.

Bogføring

Vi skal gemme alle regnskabsbilag jf. bogføringsloven. Det betyder, at vi gemmer fakturaer og lignende bilag til brug for regnskabsføring. Heraf kan der fremgå almindelige personoplysninger som navn, adresse, ydelsesbeskrivelse.

Vores hjemmel til at behandle personoplysninger til bogføringen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk.1 litra.

Vi opbevarer disse oplysninger i minimum 5 år efter at indeværende regnskabsår er afsluttet. 

Jobansøgninger

Hvis du sender din jobansøgning til os, så er vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f. 

Hvis du har sendt en uopfordret ansøgning, så vil vi vurdere om din ansøgning er relevant, og herefter slette dine oplysninger igen, hvis der ikke er et match.  Vi beholder dine oplysninger i op til 6 måneder.

Hvis du har sendt en ansøgning til et opslået job, så vil vi bortskaffe din ansøgning i det tilfælde, at du ikke ansættes, og umiddelbart efter at den rette kandidat er fundet til jobbet.

Hvis du indgår i et rekrutteringsforløb og/eller ansættes til jobbet, så vil vi give dig særskilt information om hvordan, at vi behandler dine personoplysninger i denne forbindelse. 

Cookies

Vi og vores samarbejdspartnere bruger, teknologier, herunder cookies, til at indsamle oplysninger om dig til forskellige formål, herunder: Funktionalitet, Statistik, Marketing.

Nødvendige cookies sikrer, at webstedet bliver vist og fungerer optimalt. Du kan altid afvise vores øvrige cookies ved kun at acceptere nødvendige cookies. Når du trykker ”Accepter alle” giver du samtykke til alle disse formål. Du kan også vælge at tilkendegive, hvilke formål du vil give samtykke til.

Funktionelle cookies
Vi indsamler oplysninger om dine foretrukne indstillinger og valg på webstedet.  Det gør vi for at kunne vise dig den version af webstedet, der passer til dine præferencer.

Statistiske cookies
Disse er cookies, som bruges til trafikmålinger og analyse af brugsmønstre. Det gør vi for at kunne optimere design, brugervenlighed og styrke effektiviteten af webstedet. Derudover bruger vi oplysningerne til at give dig personaliseret indhold og udarbejde markedsanalyser.

Marketing
Vi indsamler oplysninger om dine interesser, herunder hvilke sider og annoncer du klikker på, hvilke produkter og ydelser du viser interesse for, eller køber, på denne og andre websteder. Det gør vi for at kunne vise dig annoncer, der er relevante for dig og dine interesser. For at kunne vise dig målrettede annoncer på denne og andre websteder, samarbejder vi med andre virksomheder, som vi deler oplysninger med.

Det er forskelligt, hvor længe en bestemt cookie bliver opbevaret på dine enheder og browsere. En cookies levetid beregnes ud fra dit seneste besøg på webstedet. Når cookiens levetid udløber, bliver den slettet automatisk.

Du kan altid ændre dit samtykke til cookies, eller trække dit samtykke tilbage ved at trykke på ikonet nederst i venstre hjørne af webstedet.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis du har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

Yderligere information

Hvordan vi beskytter dine data

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi har indført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at øge behandlingssikkerheden af personoplysninger.

En af vores vigtigste foranstaltninger er at holde vores medarbejdere opdaterede om GDPR ved at gennemgå vores GDPR-procedurer med medarbejderne. 

Databehandlere

Vi har samarbejdspartnere, samt benytter os af leverandører, hvoraf nogle kan være databehandlere. Eksterne leverandører kan eksempelvis levere systemer til at organisere vores arbejde, services eller markedsføring. 

Det er vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger behandles ordentligt. Derfor stiller vi høje krav til vores samarbejdspartnere, og vores partnere skal garantere, at dine personoplysninger er beskyttet.

Automatiserede afgørelser og profilering

Vi foretager ikke automatiserede afgørelser eller profilering.

Dette gælder enhver form for automatisk behandling af personoplysninger, der består i at anvende personoplysninger til at evaluere bestemte personlige forhold vedrørende en fysisk person, navnlig for at analysere eller forudsige bestemte forhold om den registrerede.

Tredjelandeoverførsler

Vi benytter som udgangspunkt databehandlere i EU/EØS, eller som opbevarer data i EU/EØS. 

I nogle tilfælde er dette ikke muligt, og her kan der benyttes databehandlere udenfor EU/EØS, hvis disse kan give dine personoplysninger en passende beskyttelse.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du har altid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Når vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, så har du ret til at trække dit samtykke tilbage.  Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@outofhomemedia.dk.

Du har desuden ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på datatilsynet.dk.

Vi vil generelt opfordre dig til at læse mere om GDPR, så du er opdateret på reglerne.

 

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, så er du velkommen til at kontakte os.

Out of Home Media Aps
Ragnagade 7 1. TV
2100 København Ø

Tlf. +45 31314131
info@outofhomemedia.dk