Out of Home Media Ad Block This

Væk opsigt med outdoor markedsføring

Bliv synlig i det offentlige rum og kom bredt ud med dine budskaber ved hjælp af offline markedsføring.

Out of Home Media kan hjælpe dig med at blive synlig dér, hvor dine potentielle kunder færdes, hvad end du driver en lokal frisørsalon eller en butikskæde med butikker i hele landet. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne, når det kommer til outdoor marketing.

Kazoom busreklame
Eurosize Underberg

Out of Home Media er eksperter i outdoor markedsføring

Vi er et outdoor medieselskab med mere end 50 års brancheerfaring, så vi ved, hvad der fungerer, og hvordan en god outdoor kampagne skal planlægges og eksekveres.

Out of Home Media blev etableret i 2014, og siden har vi haft fornøjelsen af at skabe resultater for både små og store virksomheder på tværs af forskellige brancher gennem offline markedsføring. I dag er vi over 80 medarbejdere, der alle har en stor indsigt i outdoor markedet. Vi udfordrer markedet og tænker konstant i nye, kreative løsninger. Alt dette gør vi for at skabe de bedste forudsætninger for, at vores kunder lykkedes med deres outdoor kampagner.

Arla busreklame

Busreklamer

Med busreklamer kan du skabe stor opmærksomhed omkring dit brand, dine produkter eller ydelser. Hvad end du vil skabe brand awareness, gøre opmærksom på dit nye produkt eller reklamere for et snarligt event, så kan busreklamer være effektive.

Out of Home Media kan hjælpe dig med at annoncere på busser både lokalt, regionalt og nationalt, alt efter hvem din målgruppe er, og hvor målgruppen færdes rent geografisk.

Jacobsen Eurosize Plus

Eurosize Plus

Med Eurosize Plus kan du være tilstede dér, hvor din målgruppe handler. Plakaterne er placeret ved indgangen til en af landets mest besøgte butikskæder. Du har sandsynligvis stødt på disse reklamer, når du har besøgt din lokale Netto.

Vi giver dig Danmarks bredeste dækning på Eurosize Plus. Mediet rammer omkring 1,9 millioner besøgende hver uge.

Digital Netværk

Digital Netværk

Spred dit budskab med vores digitale netværk. Det er landets største digitale netværk med over 2600 elektroniske skærme. Skærmene er placeret i nogle af landets mange busser, der ugentligt kører med omkring 3 millioner pendlere.

Din målgruppe kører formentlig også i bus, så hvorfor ikke være synlig i busserne ved at annoncere på skærmene?

Andel Jumboboard

Jumboboard

Ved at reklamere på vores 12 meter lange Jumboboard kan dit brand og dets budskaber skille sig ud fra mængden.

Jumboboardet er placeret over for Ågade 114, der er et trafikalt knudepunkt, lige hvor Jagtvej møder Ågade. I gennemsnit passerer 100.000 bilister dagligt jumboboardet. Takket være boardets markante størrelse og attraktive placering vil din reklame være svær at overse for de forbipasserende.

Fastspeed - digital skærm reklame

Digitale skærme

Vores digitale skærme er placeret på Rådhuspladsen. En ikonisk placering, som ikke blot københavnerne, men som danskerne generelt har et særligt forhold til. Det er derudover en placering, der hører til blandt de mest befærdede i landet.

Rådhuspladsen passeres af hundredtusindvis af mennesker hver dag, hvilket giver dig mulighed for at komme bredt ud med dine budskaber.

De største brands anvender outdoor – skal din virksomhed også være med?

Hos Out of Home Media har vi siden grundlæggelsen i 2014 hjulpet rigtig mange brands til succes med offline markedsføring. På vores side med cases kan du stifte bekendtskab med nogle af de virksomheder, som har gjort brug af et eller flere af vores outdoor medier. Der kan bl.a. nævnes Røde Kors, Falck, BoligPortal, Marabou og mange flere.

Vil du også øge kendskabet til dit brand og eksponere dit budskab i det offentlige rum? Så kontakt os for at høre mere om mulighederne inden for outdoor marketing.