Salgskonsulent til ny regional afdeling

Det går stærkt i Out of Home Media, og vi står lige nu overfor at skulle starte en ny regional salgsafdeling op, der vil arbejde fokuseret med alle de større regionale kunder. Derfor har vi brug for fire nye kolleger, der kommer med erfaring fra salg og er ivrige efter at være med til at vækste vores regionale kunder – et område med stort uforløst potentiale.

Du får ansvar, frihed, professionel træning og uddannelse – og mulighed for at arbejde med en masse spændende annoncører og gode mennesker.

Lyder det som noget for dig? Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Busreklame
Busreklame

Bliv en del af et helt nyt team

I Out of Home Media bliver du en del af en stærk salgskultur og et helt nyt team, der skal arbejde fokuseret med vores regionale kunder og vækste det område. Du får din egen kundeportefølje, der både består af eksisterende kunder, som du håndterer og udvikler på, og nye kunder, som du løbende henter ind.Vores regionale kunder inkluderer blandt andet store forlystelsesparker, kommuner og generelt annoncører med et regionalt markedsområde, som ser muligheder i den store synlighed, som de kan få via outdoor medier.

Vi er så privilegerede at have nogle virkelig stærke produkter på hylden i form af outdoor medier på busser, Eurosize Plus plakat­pladser og digitale skærme, hvilket giver dig rigtig god mulighed for at sammensætte en attraktiv løsning til kunderne.

Konkrete opgaver

  • Salg af outdoor medier og kampagner til regionale kunder og annoncører
  • Planlægge, afholde og følge op på salgsmøder på ugentlig basis
  • Budgettering, hvor du er ansvarlig for at overholde dit eget budget
  • Ringe ud til potentielle nye kunder og booke møder ind
  • Newbizz og more bizz

”Det er helt unikt, at du har så meget frihed. Hvis det går godt og du skaber resultater, så styrer du det meget selv. Selvfølgelig med meget hjælp og støtte. Du får værktøjer, de tror på dig og du kan altid gå til cheferne.”

 

Account Manager
Out of Home Media

Salgstræning, sparring og god energi

Når du starter som salgskonsulent, får du salgstræning og bliver klædt på med de bedste salgsværktøjer. Du bliver en del af et ungt og ambitiøst miljø fyldt med god energi, hvor vi hjælper og motiverer hinanden og prioriterer at have det sjovt imens. Du får også en oplagt mulighed for at skabe et stærkt netværk, da du via dit job kommer i dialog med virksomhedsejere, marketingchefer og interessante folk i mediebranchen.

Vi forestiller os, at du kommer med 2-3 års erfaring med salg, gerne fra mediebranchen, men det er ikke et krav, så længe du har interesse for og et vist kendskab til medier. Det vigtigste for os er, at du passer ind i kulturen, og arbejder med samme drive, engagement og målrettethed som resten af teamet. Da det sociale og sammenholdet vægter højt hos os, er det også en kæmpe fordel, hvis du kan lide at have det sjovt, møde nye mennesker og få nye oplevelser.

Arbejdssted: Ragnagade 7, 1. sal TV, 2100 København Ø.

Kørekort er et krav, da møder på hele Sjælland kan forventes.

Busreklame

Er du interesseret?

I Out of Home Media er vi +80 medarbejdere fordelt på vores to kontorer i Aarhus og København, der arbejder med salg af outdoor medier til en lang række spændende kunder og brands. Hos os bliver du en del af en stærk arbejdsfamilie og et unikt fællesskab, hvor vi motiverer hinanden og skaber resultater sammen – alt imens vi har det sjovt. Vi er åbne, dedikerede og målrettede. Vi motiveres af at gøre en forskel, og vi trives med frihed under ansvar. Derfor vil du også opleve, at der er højt til loftet og plads til at tænke nyt inden for dit område.

Send en motiveret ansøgning og dit CV til Sales Manager, Sahib Singh på mail: sahib@oohm.dk senest 17. november 2022.

Vi afholder jobsamtaler løbende og ansætter så snart, vi har fundet de rette kandidater. 

Har du spørgsmål til jobbet? Så er du meget velkommen til at kontakte Sales Manager, Sahib Singh på telefon nr. +45 31 41 31 38.

Vi glæder os til at høre fra dig!