Job hos Out of Home Media

Ledige stillinger hos Out of Home Media

Professionel træning, et helt unikt fællesskab og ledere, der understøtter din personlige udvikling. Det er noget af dét, du får, når du bliver en del af Out of Home Media. Dertil kommer de mange spændende udviklingsmuligheder og fordele, der følger med, når du arbejder i en succesfuld virksomhed i vækst i en branche, der aldrig står stille.

Nedenfor kan du se ledige stillinger i Out of Home Media. Fandt du ikke det du drømte om? Vi er altid på jagt efter nye talenter, så tøv ikke med at sende os en uopfordret ansøgning.

Salgstrainee

Er du klar til at kickstarte din salgskarriere i mediebranchen? Vil du udvikle dig i et professionelt trainee program i en ung medievirksomhed i vækst? Og er du typen, der har et højt energiniveau og målrettet går efter at skabe synlige resultater?

Så er det måske lige netop dig, vi leder efter til vores 6-måneders trainee program med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Account Manager

Det går stærkt i Out of Home Media, og vi leder derfor efter nye Account Managers til vores stærke salgsteam.

Du får ansvar, frihed, professionel træning og uddannelse – og mulighed for at arbejde med en masse spændende kunder og fede brands. Lyder det som noget for dig? Så vil vi mægtig gerne høre fra dig!

Søg uopfordret

Hos Out of Home Media søger vi løbende nye medarbejdere på tværs af vores afdelinger.

Fandt du ikke drømmejobbet her på siden – så tøv ikke. Du er nemlig altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning samt dit CV vores vej.

Har du spørgsmål vedrørende dine karrieremuligheder i Out of Home Media, kan du altid kontakte os.