Account Manager Out of Home Media

Ambitiøs kontaktchef til spændende rolle i mediebranchen

Er du en succesfuld B2B sælger med flere års erfaring? Er du ambitiøs, og har du dét, der skal til for at kunne løfte vores samarbejde med reklame- og mediebureauerne til næste niveau? Og er du klar på et nyt job med stort ansvar, en høj grad af frihed og rigtig god mulighed for selv at præge og forme rollen og jobindholdet? Så er det måske lige netop dig, vi mangler, til vores nationale team i København.

I Out of Home Media oplever vi lige nu vækst og stor efterspørgsel på vores produkter og løsninger. I den forbindelse er vi i gang med en reorganisering af vores salgsafdeling, der skal styrke vores samarbejde internt og stiller os endnu stærkere på markedet og overfor kunderne.

Som vores nye kontaktchef bliver du tilknyttet det nationale team, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle i at opbygge og styrke længerevarende relationer til de store nationale annoncører og til reklame- og mediebureauerne. Det er ikke nødvendigt med erfaring fra mediebranchen for at lykkes i rollen. Vi sørger for at klæde dig godt på, blandt andet via professionel uddannelse på højt niveau.

Salgskonsulent Out of Home Media
Salgskonsulent Out of Home Media

Om jobbet

Du får ansvaret for at vedligeholde og udvikle relationerne til de nationale annoncører og bureauerne i din kundeportefølje, som vil bestå af både eksisterende og nye kunder, som du henter ind. Vi er så privilegerede at have nogle virkelig stærke produkter på hylden i form af outdoor medier på busser, Eurosize Plus plakat­pladser og digitale skærme, så du har de bedste forudsætninger for at kunne sammensætte en attraktiv løsning til dine kunder.

Konkrete opgaver:

 • Opbygge og styrke længerevarende relationer til nationale annoncører
 • Udvikle på relationerne til reklame- og mediebureauer, som vi samarbejder tæt med
 • Salg af outdoor medier og kampagner til dine kunder
 • Planlægge, afholde og følge op på salgsmøder
 • Budgettering, hvor du er ansvarlig for at overholde dit eget budget
 • New bizz og more bizz

”Det er helt unikt, at du har så meget frihed. Hvis det går godt, og du skaber resultater, så styrer du det meget selv. Selvfølgelig med meget hjælp og støtte. Du får værktøjer, de tror på dig, og du kan altid gå til cheferne”

 

Account Manager
Out of Home Media

Om dig og dine kompetencer

Da du får et stort ansvar og overtager den løbende dialog med nogle af vores allerstørste kunder, er det afgørende, at du kommer med erfaring og kompetencerne til at kunne skabe stærke relationer, der resulterer i salg. Personligt er du målrettet, engageret, udadvendt og tillidsvækkende. Da det sociale og sammenholdet vægter højt hos os, er det også en stor fordel, at du elsker at komme ud og møde nye mennesker og få nye oplevelser. Konkret forestiller vi os, at du har:

 • Omkring 5 års erfaring med B2B salg
 • Relevant uddannelse og/eller træning inden for salg
 • Stærke relationsskabende kompetencer
 • Et stort drive og højt energiniveau

Stillingen er fuldtid og kørekort er et krav, da møder på hele Sjælland kan forventes.

Vi tilbyder

 • Professionel træning og udvikling
 • Ledere, der understøtter din udvikling
 • Et job med frihed under ansvar
 • Konkurrencedygtig løn- og bonuspakke
 • Et stærkt socialt fællesskab i en unik kultur
 • Faglige og sociale arrangementer
 • +80 ambitiøse, dygtige, åbne, søde, sjove og festlige kollegaer. 

Arbejdssted: Ragnagade 7, 1. sal TV, 2100 København Ø.

Kørekort er et krav, da møder på hele Sjælland kan forventes.

Stillingen er fuldtid

Er du interesseret?

Send dit CV og en motiveret ansøgning allerede i dag til Commercial Director/VP, Brian Jensen på mail: bj@outofhomemedia.dk

Vi kalder til samtaler løbende og ansætter så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Commercial Director/VP, Brian Jensen på mail: bj@outofhomemedia.dk eller tlf.: 31 41 31 34. Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Out of Home Media som arbejdsplads

I Out of Home Media er vi 80+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Aarhus og København, der arbejder med salg af outdoor medier til en lang række spændende kunder og brands. Hos os bliver du en del af en stærk arbejdsfamilie og et unikt fællesskab, hvor vi motiverer hinanden og skaber resultater sammen – alt imens vi har det sjovt. Vi er åbne, dedikerede og målrettede. Vi motiveres af at gøre en forskel, og vi trives med frihed under ansvar. Derfor vil du også opleve, at der er højt til loftet og plads til at tænke nyt inden for dit område.