Dribe outdoor annoncering

Bliv eksponeret på vores 12 meter lange jumboboard

Danskerne bliver eksponeret for hundredvis, hvis ikke tusindvis, af informationer, reklamebudskaber og anvisninger på daglig basis. Ud af disse er der kun en mindre procentdel, som vi rent faktisk opfatter og forholder os til. Kunsten er derfor at skille sig ud fra mængden og være synlig, dér hvor målgruppen færdes.

Ved at reklamere på vores 12 meter lange Jumboboard kan dit brand og dets budskaber skille sig ud fra mængden.

Jumboboardet er placeret over for Ågade 114, der er et trafikalt knudepunkt, lige hvor Jagtvej møder Ågade. I gennemsnit passerer 100.000 bilister dagligt jumboboardet. Takket være boardets markante størrelse og attraktive placering vil din reklame være svær at overse for de forbipasserende.

Tusindvis af cyklister og fodgængere vil ligeledes blive præsenteret for dine budskaber

Vores jumboboard har en placering, der gør, at reklamerne ikke kun bliver set af omkring 100.000 bilister. Dine budskaber vil også nå ud til tusindvis af cyklister og fodgængere, der skal til og fra arbejde, på indkøb m.v.

Andel Jumboboard
Pepsi Max Jumboboard

Effektiv outdoor markedsføring for både lokale og landsdækkende annoncører

Outdoor reklamer på jumboboards virker – og de virker godt. Vores jumboboard er placeret centralt i København, men mediet er ikke kun effektivt for lokale annoncører. Vi har også set et utal af eksempler på, at landsdækkende annoncører har haft succes med at annoncere på vores jumboboard.

Jumboboards kan være effektive for mange typer af virksomheder, der ønsker at nå bredt ud med deres budskaber. Virksomhederne får styrket deres brand og opnår maksimal synlighed over for familien Danmark og de travle bilister på farten.

Outdoor reklamer på et jumboboard er et godt supplement til anden annoncering

Den ene form for annoncering behøves ikke at udelukke den anden. Vi er specialister i outdoor markedsføring, og vi kender om nogen værdien af outdoor reklamer på jumboboards. Mediet er et godt alternativ til anden annoncering, men et endnu bedre supplement.

Markedsføring på jumboboards er hovedsageligt rettet mod bilister, fodgængere og cyklister, men vi kan også hjælpe dig, der gerne vil nå ud til de mange danskere, der tager bussen hver dag. Vi tilbyder nemlig busreklamer over hele Danmark.

Forbrugerne laver i høj grad deres research og indkøb på farten

Jumboboards er at betragte som et high impact medie. Det skyldes, at de store boards både bliver set og husket, og at danskerne får et positivt indtryk af de brands, de bliver eksponeret for gennem dette medie. Jumboboards er derfor fantastiske til at skabe brand awareness, ligesom det er oplagt at bruge til at skabe opmærksomhed omkring aktuelle kampagner, events og meget mere.

Vi ved, at forbrugerne i høj grad laver både research og indkøb på farten, og derfor er det effektivt at eksponere forbrugerne for sine budskaber, når de cykler, kører bil eller går fra A til B.

Hvad koster det at reklamere på vores jumboboard?

Svaret afhænger af flere forskellige faktorer. Det afhænger ikke mindst af kampagnens varighed og af individuelle ønsker.

Hos Out of Home Media hjælper vi dig gerne med at planlægge din kampagne, håndtere det grafiske arbejde, evaluere din kampagne og meget mere. Med andre ord hjælper vi med at gøre din kampagne succesfuld, så du får fuld værdi for pengene.

Med udgangspunkt i dine individuelle behov og dit individuelle budget skræddersyer vi en løsning til netop din virksomhed

Indhent et uforpligtende tilbud på vores jumboboard

Ønsker du at tage del i de mange fordele, der er ved outdoor annoncering? Så kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi skræddersyer gerne en løsning til dig og din virksomhed på baggrund af individuelle behov og et individuelt budget. Udfyld vores kontaktformular herunder for at blive klogere på vores løsninger, priser m.v.