Tuborg Eurosize

Kom helt tæt på kunderne med Eurosize Plus

Bliv set der, hvor din målgruppe handler. Vi giver dig Danmarks bredeste dækning på Eurosize Plus ved indgangen til en af de mest besøgte butikskæder i Danmark.

At tale til folk i en højrelevant situation er optimalt – både for annoncør og forbruger. For begge parter betyder dette, at det rette budskab rammer på det helt rigtige tidspunkt.

EurosizePlus findes eksklusivt på facaden af landets mange Netto forretninger – alle med en central placering og et højt tilstrømningsniveau. Placeringen betyder, at budskabet både kan være fuldstændigt uafhængigt af Nettos sortiment, men EurosizePlus giver naturligvis også nogle indlysende muligheder for at komme med på de handlenes indkøbssedler umiddelbart inden, de går ind i butikken.

Taffel EurosizePlus
Malaco Eurosize

1,9 millioner besøgende hver eneste uge

EurosizePlus er et massemedie, som rammer bredt. Faktisk så bredt, at det rammer næsten 2 mio. unikke eksponenter hver uge. Derfor egner mediet sig til kommunikation på tværs af segmenter og klart definerede målgrupper, hvilket gør EurosizePlus ekstremt velegnet til at forstærke eller forlænge eksempelvis en tv-kampagne.

Mediets brede dækning sikrer at du rammer lige præcis den målgruppe du ønsker –  om det er lokalt, regionalt eller nationalt.

Se hvordan vi dækker med EurosizePlus på linket nedenfor. 

Lad os tales ved

Hvad enten du har spørgsmål til vores medier, en eventuel kampagne eller eksisterende kampagner, står vi klar til at hjælpe dig.