Amager Centret Digital Netværk

Information og kommunikation med det digitale netværk

Sæt strøm til dit budskab på Danmarks største outdoor digital netværk med 2602 elektroniske skærme. Join the network today!

Der er ingen hemmelighed, at der til hverdag ikke sker så meget inde i en bus. Derfor er det ikke underligt, at de digitale skærme i vores netværk spiller en rolle hos pendlerne — som tidsfordriv. Rejser man alene, er der jo ikke så meget andet at lave, end at kigge på skærmene eller på ens egen smartphone. Og det er netop kombinationen af disse to medier, der gør vores skærme så interessant for de fleste annoncører.

De digitale skærme har tre funktioner: At informere passagerne om ruten, de kører på — at vise nyhedsoverskrifter — og at vise dit budskab. Og når man nu alligevel sidder der og venter på at nå frem til sin destination, kan man ligeså godt fordrive tiden med at interagere med annoncøren på sin smartphone. Og det er der faktisk hele 21% af passagererne, som gør.

Digital Netværk
Smukfest Digital Netværk

Perfekt synergi til sociale medier

Med vores digitale netværk rammer du næsten 3 mio. mennesker på blot én uge. Hver eneste uge passerer 3 millioner pendlere  busserne med digitale skærme. Aldersfordelingen er jævnt fordelt, men dog med vægt på de 12-24 årige.

Det er en aldersgruppe, som korresponderer perfekt med second screen-tankegangen, fordi de er indfødt digitale. Det giver dig en række helt unikke muligheder. Sociale medier har vist sig at være en stærk kombination med OOH.

Se hvordan vi dækker med vores digitale netværk nedenfor. 

Lad os tales ved

Hvad enten du har spørgsmål til vores medier, en eventuel kampagne eller eksisterende kampagner, står vi klar til at hjælpe dig.