Coca Cola busreklame

væk opsigt i bybilledet med BUSREKLAMER

De fleste busser kører, hvor der er masser af mennesker, og den ses lige dér, hvor din målgruppe handler, pendler og lever. Derfor rammer den også dér, hvor det tæller aller mest, når der skal købes ind, lægges planer og træffes beslutninger.

Busreklamer fungerer godt som selvstændigt medie. Vælges busreklamer som en del af et større mediemix, kan man se frem til at få en effektiv forstærkelse og forlængelse af effekten af f.eks. en tv-kampagne.

Busreklame
Busreklame

Geografisk segmentering

Der kører busser over hele Danmark, og det giver dig muligheden for at vælge hvor du allerhelst vil eksponere dit budskab.

Du kan vælge mellem områder, som Storkøbenhavn, Sjælland, Fyn, Midtjylland, Nordjylland eller Sønderjylland, eller vælge specifikke byer, som f.eks. København, Aarhus, Odense, Kalundborg osv. Det giver dig muligheden for at optimere din kampagne helt ned til et eller flere lokalområder.

Vil du vide hvordan vi dækker Danmark? Klik nedenfor og se vores dækningsområder.

Hvad koster en busreklame?

Dette spørgsmål modtager vi ofte hos Out of Home Media. Nedenfor kan du læse lidt om, hvad der er afgørende for prisen. Prisen for en busreklame afhænger af en række forskellige faktorer.

Det afhænger først og fremmest af geografiske forhold, og prisen vil derfor kunne være forskellig, alt efter om du ønsker at annoncere på en eller flere busser i København, Aalborg, Odense, Viborg eller en helt femte by. Endvidere afhænger prisen af kampagnens varighed, ligesom reklamens placering på bussen har indflydelse på prisen.

Busreklame Musical

Indhent et uforpligtende tilbud på busreklamer

Ønsker du at tage del i de mange fordele, der er ved at annoncere på busser? Så kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi skræddersyer gerne en løsning til dig og din virksomhed på baggrund af individuelle behov og et individuelt budget. Udfyld vores kontaktformular herunder for at blive klogere på vores løsninger, priser m.v.