Danmarks anden største outdoor udbyder på blot 2 år!

Hvis man ønsker at vinde, er det en god idé at starte med at sætte det bedste hold. Så det gjorde vi, da vi startede i 2014; samlede de spidseste hjerner og startede fra begyndelsen. Derfor kunne vi allerede 2 år efter starten placere os som én af Danmarks største udbydere af outdoor. Med 98% af markedet er vi suverænt førende indenfor busreklamer, og vi leverer landets bredeste dækning af EurosizePlus og digitale skærme.
Vores succes skyldes først og fremmest en stab af erfarne og engagerede medarbejdere, som har dyb indsigt i annoncørernes behov. Det har sat os i stand til at vinde bl.a. Arrivas og Dansk Supermarkeds tillid, og indgå attraktive aftaler om medieplads med dem.
Hos Out Of Home Media arbejder vi hver eneste dag på at nytænke mediet og skabe ny måder og veje for anvendelse af outdoor. Det gør os til en levende sparringspartner for både annoncører, medie- og reklamebureauer. Lad os fortælle dig om de muligheder, du måske ikke anede eksisterer.

"Vi har over 50 års erfaring!" - Mød dit team af outdoor-eksperter

Mød Teamet her!

Out of Home Media bygger på et fundament bestående af seks værdier. Tilsammen fuldender de oplevelsen af at arbejde sammen med os. Vi véd, at vores vigtigste aktiv er dig: Kunden, som viser os tillid. Det forhold værner vi om hver eneste dag.

1. Vilje til succes
#001B4F
2. Troværdighed
#001B4F
3. Kvalitet
#001B4F
4. Nyskabende
#001B4F
5. Handlekraft
#001B4F
6. Loyalitet
#001B4F